×

İTO'ya Olan Borçlarda (İstanbul Ticaret Odasına )Yapılandırma Başvurusu Yapmadan Para Zamsız Ödeme İmkanı İçin Son Gün 01.11.2021

7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, 09.06.2021 tarihli resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun kapsamında;  İstanbul Ticaret Odasına ait 2020 ve önceki dönem aidat borçlarınızı  '' YAPILANDIRMA BAŞVURUSU YAPMADAN PARA ZAMSIZ OLARAK''   https://eportal.ito.org.tr/aidat-sorgulama  ekranından sorgulayarak kredi kartı ile veya https://www.ito.org.tr/tr/hizmetler/aidat-islemleri ekranından diğer ödeme kanallarını öğrenerek  01.11.2021 tarihine kadar ödeyebilirsiniz.

Ödeme planına istinaden vadesi geldiğinde yapılandırılmış borcunu ödemek isteyen üyeler,  başvurularını aşağıdaki adresten yapabilirler.

Başvuru sonrası ertesi gün belirttikleri mail adresine ödeme planı gönderilecektir.

https://ito.org.tr/tr/yapilandirma-talep-formu-veznelere-elden-odeme-yapacaklar-icin

01.11.2021 Tarihine kadar yapılacak ödemelerde;

30/04/2021 tarihi (bu tarih dâhil) itibarıyla ödenmesi gerektiği hâlde bu Kanunun yayımı tarihine kadar ödenmemiş olan aidat borçlarınız yapılandırma kapsamındadır. 

2020 Yılı ve önceki dönem aidat borçlarınızdan para zammı tahsil edilmeyecektir.

İcra takibi başlatılmış olan alacaklara istinaden yapılan ödemelerde, icra masrafı, avukatlık ücreti ve tahsil harcı ve para zamları tahsil edilmeyecektir.

"Güven, Kontrole Mani Değildir."Bize Ulaşın

Teklif Al

Vergi Takvimi