×

Elektronik Belge Sistemlerinde Yapılacak Planlı Bakım Çalışmasına İlişkin Duyuru Yayımlandı.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından ilgili web sitesinde (https://ebelge.gib.gov.tr/) 15.09.2022 tarihinde Elektronik Belge Sistemlerinde Yapılacak Planlı Bakım Çalışmasının Tamamlanması Hakkında Duyuru Yayımlanmıştır.

 

Buna göre; e-Fatura ve e-İrsaliye sistemleri ile e-Fatura ve e-İrsaliye Portalları ve e-belge sorgulama servisleri 17/09/2022 Cumartesi günü 12:00 ile 18/09/2022 Pazar günü 08:00 saatleri arası çalışma tamamlanana kadar kapalı olacaktır.

 

Bu sürede GİB portal uygulamalarını kullanan mükelleflerin, düzenlemeleri gereken belgeleri matbu (kağıt ya da e-Arşiv) belge olarak düzenlemeleri mümkün bulunmaktadır.

 

Söz konusu çalışmanın planlanan süreden önce tamamlanması durumunda Başkanlıkça ayrıca duyurulacaktır. 

 

Söz konusu duyuru aşağıdaki gibidir.

 

ELEKTRONİK BELGE SİSTEMLERİNDE YAPILACAK PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI HAKKINDA

DUYURU

   15/09/2022

 

Başkanlığımız e-Belge Sistemlerinde 17/09/2022 Cumartesi günü 12:00 ile 18/09/2022 Pazar günü 08:00 saatleri arası Planlı Bakım Çalışması yapılacaktır. Söz konusu çalışma kapsamında; e-Fatura ve e-İrsaliye sistemleri ile e-Fatura ve e-İrsaliye Portalları ve e-belge sorgulama servisleri çalışma tamamlanana kadar kapalı olacaktır.

 

Bu süre zarfında Başkanlığımız e-Fatura ve e-İrsaliye sistemleri çalışmayacağından, e-fatura ve e-irsaliye portal uygulamalarını kullanan mükelleflerimiz ile e-Fatura ve e-İrsaliye uygulamalarına kayıtlı mükelleflerimizin, düzenlemeleri gereken belgeleri matbu (kağıt ya da e-Arşiv) belge olarak düzenlemeleri mümkün bulunmaktadır.

 

Söz konusu çalışmanın planlanan süreden önce tamamlanması durumunda Başkanlığımızca ayrıca duyurulacaktır. 

 

Duyurulur.

 

Söz konusu duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

 

Saygılarımızla.

 

Esas Bağımsız Denetim S. M. Mali Müşavirlik A. Ş.

"Güven, Kontrole Mani Değildir."Bize Ulaşın

Teklif Al

Vergi Takvimi