×

Koronavirüs Salgını Nedeniyle Destek Verilecek Sektörler Hakkında Duyuru Yayımlandı.

24.12.2020 tarihinde Ticaret Bakanlığı tarafından resmi web adresinde Koronavirüs Salgını Nedeniyle Esnaf ve Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirlere Verilecek Destekler Hakkında Duyuru yayımlanmıştır.

 

“Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Programı ve Uygulama Esasları Hakkında Tebliğ”  de, 3323 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe konulan Esnaf ve Sanatkârlar ile Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Destekler Hakkında Kararda yer alan koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkârlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek hibe destek programına ilişkin usul ve esasları belirlenmiş, destekten faydalanabilecek sektörlerin daha sonradan Bakanlığın internet adresinde duyurulacağı açıklanmıştı.

 

Bakanlığa ait internet adresinde yayımlanan duyuru ekinde, destekten faydalanabilecek sektörler (133 sektör) belirlenmiştir.

 

Diğer taraftan, e-devlet üzerinden yapılabilecek destek başvurularına, Ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlanmasının öngörüldüğü belirtilmiştir.

 

Ticaret Bakanlığı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

 

22.12.2020 tarihli ve 3323 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Kapsamında Desteklenecek Ekonomik Faaliyetler İçin Tıklayınız.

 

Söz konusu tebliğe ulaşmak için tıklayınız.

 

3323 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına ulaşmak için tıklayınız.

 

Saygılarımızla.

 

Esas Bağımsız Denetim S. M. Mali Müşavirlik A. Ş.

"Güven, Kontrole Mani Değildir."Bize Ulaşın

Teklif Al

Vergi Takvimi